'Harde maatregel Heerenveen werpt vruchten af: Sampdoria mikt op januari-transfer'

'Harde maatregel Heerenveen werpt vruchten af: Sampdoria mikt op januari-transfer'

Gepubliceerd: dinsdag 15 januari 2019 om 18:51di 15-01-2019 om 18:51

Een oplossing in het conflict tussen sc Heerenveen en Morten Thorsby lijkt nabij. Sampdoria is van plan de 22-jarige Noor alsnog deze maand naar Italië te halen, meldt het gezaghebbende La Gazzetta dello Sport dinsdag.

Thorsby bereikte eerder al een akkoord met Sampdoria over een transfervrije overstap in de zomer. De middenvelder reisde zonder toestemming van Heerenveen af naar Genua, waarna de Friezen keihard ingrepen. Thorsby werd tot zijn verdriet per direct teruggezet naar het tweede elftal.

Om te voorkomen dat Thorsby de komende zes maanden alleen met de beloften van Heerenveen traint, ziet Sampdoria zich genoodzaakt om te onderhandelen over een winterse transfer. Hoeveel de Noor moet kosten, is niet duidelijk. Trainer Marco Giampaolo van de nummer zeven van de Serie A heeft al wel zijn fiat gegeven aan een deal.

Volgens de roze sportkrant onderhandelden Heerenveen en Sampdoria eerder al over een tussentijdse transfer, maar kwamen ze er toen niet uit. Nu zijn alle partijen echter gebaat bij een spoedige oplossing.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws