De Eredivisie-flops: 'hattrick' Larsson, drie collega's en onzichtbare Kerk

De Eredivisie-flops: 'hattrick' Larsson, drie collega's en onzichtbare Kerk

Gepubliceerd: maandag 19 augustus 2019 om 10:00ma 19-08-2019 om 10:00

Laatste update: maandag 19 augustus 2019 om 10:08ma 19-08-2019 om 10:08

Voor de derde week op rij staat Sam Larsson in het floplijstje van VoetbalPrimeur. Drie van zijn Feyenoord-collega's zijn ook de klos. 

Thorsten Kirschbaum (VVV-Venlo) 
Kirschbaum maakte tegen Sparta (4-1) een matige indruk en ook zaterdagavond, tijdens het thuisduel met Ajax (opnieuw 1-4), was het optreden van de Duitse goalie niet overtuigend. Landgenoot Lars Unnerstall wordt node gemist. 

Kenneth Paal (PEC Zwolle) 
Het zwalkende PEC Zwolle verloor z'n derde wedstrijd op rij en opnieuw bakte Paal er niets van. De linksback had niets in te brengen tegen de vleugelaanvallers van Vitesse. 

Eric Botteghin (Feyenoord) 
Dodelijk om te zien, hoe Botteghin letterlijk omviel toen FC Utrecht-aanvaller Issah Abass op hem af kwam gesneld. Het loopt bij Feyenoord voor geen meter en dat heeft ontegenzeggelijk te maken met de achterhoede. 


Jan-Arie van der Heijden (Feyenoord)
De man die zo graag naar een andere club wil verkassen leverde een wanprestatie tegen FC Utrecht. Van der Heijden deed werkelijk alles fout. Stam greep na 45 minuten in en bracht aanwinst Edgar Miguel Ié in het veld. 

Navajo Bakboord (Heracles Almelo) 
De rechtsback van Heracles herstelde zich na de pauze weliswaar redelijk, maar de eerste helft van Bakboord tegen PSV was ronduit dramatisch. Bakboord leek nerveus en stapelde fout op fout. 

Thijmen Goppel (ADO Den Haag) 
Tegen Sparta stond Goppel zaterdagavond symbool voor de offensieve onmacht van ADO. Niets lukte. Voor trainer Fons Groenendijk is het te hopen dat er voor het sluiten van de transfermarkt nog wat aanvallers aan de selectie worden toegevoegd. Het dreigt anders een lang en vervelend seizoen te worden in Den Haag. 

Sam Larsson (Feyenoord) 
Wéér een plek in ons flopteam, de derde keer op rij al voor Larsson. De Zweedse aanvaller van Feyenoord blijft maar teleurstellen. Jaap Stam wisselde hem in de pauze. 

Gyrano Kerk (FC Utrecht) 
Juist omdat Kerk zo goed was tijdens de eerste twee speelrondes, viel zijn prestatie in De Kuip vies tegen. De geprezen aanvaller grossierde in balverlies en mislukte acties. In aanvallend opzicht leverde Kerk geen enkele bijdrage. 


Luciano Narsingh (Feyenoord) 
Larsson speelde niets klaar tegen FC Utrecht en ook bij Narsingh ging er meer fout dan goed. Het lijkt bij de van Swansea City overgekomen aanvaller duidelijk aan spelritme te ontbreken. 

Quincy Promes (Ajax) 
Ajax had in stadion De Koel geen kind aan VVV. Dissonant aan Amsterdamse zijde: Promes. De peperdure zomeraanwinst kende een ongelukkige eerste helft. Promes raakte geblesseerd en moest al voor de pauze gewisseld worden. 

Wie vond jij de flop van speelronde drie? Deel het in de comments! 

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Wie vond jij de flop van speelronde 3?

Kirschbaum
2%
Paal
1%
Botteghin
20%
Van der Heijden
32%
Bakboord
2%
Goppel
1%
Larsson
24%
Kerk
3%
Narsingh
2%
Promes
11%
Iemand anders, namelijk...
2%
(2726 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws