Ajax vervolgt expansiedrift: 'In alle opzichten booming en vol met potentieel'

Ajax vervolgt expansiedrift: 'In alle opzichten booming en vol met potentieel'

Gepubliceerd: maandag 21 oktober 2019 om 15:55ma 21-10-2019 om 15:55

De expansiedrift van Ajax kent geen grenzen. De Amsterdamse club heeft dit keer een kantoor geopend in het Chinese Guangzhou.

Dat maakt Ajax bekend via de clubwebsite. De Chinese stad vormt na Amsterdam en New York de derde stad waar Ajax een kantoor heeft gevestigd. Daarnaast breidt Ajax de samenwerking met Guangzhou R&F uit. Guangzhou is de derde stad van China en het economische en culturele middelpunt van de regio.

Algemeen directeur Edwin van der Sar ligt de samenwerking toe: "Dit gebied is al een decennium heel belangrijk voor ons. Het is belangrijk om een lokaal punt in de regio te hebben. Op die manier komen we dichter bij onze partners en doen we meer kennis op, om beter werk te kunnen leveren. Bovendien is de markt in alle opzichten booming en vol met potentieel. Met een nadrukkelijkere aanwezigheid geloven wij in de toekomst van Ajax' ontwikkeling in deze regio."

Ook tekende Ajax in het nieuwe kantoor een overeenkomst met Bloomberg Businessweek China, waarmee de zakelijke en professionele kant van het voetbal uitgebreid moet worden. "Bloomberg Businessweek is het meest invloedrijke zakenmagazine van China. Wij hopen via deze overeenkomst het merk Ajax en onze filosofie onder de aandacht te brengen van de zakelijke markt van China", ligt Van der Sar toe.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws