Feyenoord-directeur Troost bevestigt lek in De Kuip: 'Dat vind ik schandelijk'

Feyenoord-directeur Troost bevestigt lek in De Kuip: 'Dat vind ik schandelijk'

31-10-2019 12:50
77

Jean-Paul van Gastel, Denny Landzaat en Roy Makaay moesten deze week via de media vernemen dat de nieuwe Feyenoord-trainer Dick Advocaat ze niet nodig heeft. Sjaak Troost, technisch directeur in De Kuip, baalt daar als een stekker van.

Feyenoord verving Van Gastel, Landzaat en Makaay na de aanstelling van Advocaat door Cor Pot en John de Wolf. Saïd Bakkati blijft wel actief in de technische staf. "Dat ze dat in de media hebben moeten lezen, vind ik schandelijk", zegt Troost bij Voetbal International over de drie assistent-trainers.

"Als club heb je dat niet altijd in de hand", vervolgt de technisch directeur naar aanleiding van de primeur in het Algemeen Dagblad. "Laat ik het zo zeggen: er zijn hier nog wel wat lekken te dichten."

Pot kwam in het kielzog van Advocaat mee naar Feyenoord, terwijl de clubleiding zelf De Wolf aandroeg. De Wolf was tot voor kort trainer van tweededivisionist Spakenburg. Troost twijfelde niet over de aanstelling van Advocaat als opvolger van Jaap Stam. "Dick was de enige kandidaat, we zijn blij dat hij het wilde doen."