'PSV denkt aan komst van nieuwe linksback, vertrek Zoet is mogelijk'

'PSV denkt aan komst van nieuwe linksback, vertrek Zoet is mogelijk'

Gepubliceerd: dinsdag 10 december 2019 om 16:55di 10-12-2019 om 16:55

PSV bekijkt de mogelijkheden om tijdens de winterstop een nieuwe linksback aan de selectie toe te voegen. Dat schrijft het Eindhovens Dagblad in een uitgebreide reconstructie van het afgelopen half jaar. Aanwinsten Toni Lato en Olivier Boscagli voldoen niet en daarnaast maakt ook Michal Sadílek geen goede indruk.

Lato werd in de zomer gehuurd van Valencia en Boscagli kwam voor drie miljoen euro over van OGC Nice, maar beide spelers hebben zich niet in de basis weten te spelen. Sterker nog, Lato kwam nog geen minuut in actie in de Eredivisie. Sadílek werd omgeturnd tot linksback, maar maakt ook geen verpletterende indruk.

Het Eindhovens Dagblad schrijft dat er binnen PSV 'tegenstrijdige verhalen' zijn over de komst van Lato. De ene clubfunctionaris zou gezegd hebben dat Mark van Bommel drie keer met de twijfelende Lato gebeld heeft om hem over te halen om naar PSV te komen, terwijl een ander zegt dat de PSV-trainer het vanaf het eerste moment niet in de linksback zag zitten en hij al snel het vertrouwen in hem is verloren na de eerste paar tegenslagen. 'Het een hoeft het ander overigens niet uit te sluiten, gezien de urgentie waarmee PSV in juli te maken had', voegt de krant daar wel aan toe.

'In de winterstop is bovendien uitbreiding van de selectie mogelijk. Op dit moment wordt bij PSV bijvoorbeeld volop gekeken naar een nieuwe linksback', aldus het ED. De krant schrijft ook dat een winters vertrek van Jeroen Zoet mogelijk is, 'maar daarover maakt men zich intern niet zoveel zorgen'. Zoet kreeg een maand geleden te horen dat hij niet meer de eerste keeper van PSV is. 

Lees hier het volledige stuk van het Eindhovens Dagblad

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws