Van Persie is klaar met 'onduidelijkheid' en pleit voor dubbelinterview bij United

Van Persie is klaar met 'onduidelijkheid' en pleit voor dubbelinterview bij United

Gepubliceerd: woensdag 26 februari 2020 om 18:18wo 26-02-2020 om 18:18

Robin van Persie volgt de situatie rond Paul Pogba bij Manchester United met argusogen. Een dubbel-interview met manager Ole Gunnar Solskjaer zou de lucht kunnen klaren, aldus de Nederlander.

Een vertrek van Pogba kwam afgelopen maand een stap dichterbij door een botsing tussen zaakwaarnemer Mino Raiola en Solskjaer. Raiola liet publiekelijk blijken dat Juventus goede kans maakt op een hereniging, maar Solskjaer liet dat niet op zich zitten. "Ik bepaal wat er gebeurt met Pogba, niet jij."

Van Persie, die in 2013 de landstitel won met Manchester United, hoopt dat Pogba en Solskjaer snel de vredespijp roken. "Ik denk dat het voor Pogba en Solskjaer het beste is om... ik weet niet, samen een interview te doen", zegt hij tegen Stats Perform. "Ga samenzitten met de coach en zeg gewoon: luister, dit is wat ik wil, dit is waar ik wil spelen. Ik ben blij, of niet blij. Whatever. Nu blijft de situatie onduidelijk."

Pogba komt door blessureleed nauwelijks in actie voor Manchester United. Zijn laatste optreden dateert van Boxing Day. De Engelse grootmacht betaalde in 2016 ruim 100 miljoen euro om de Franse wereldkampioen over te nemen van Juventus.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws