'Koeman wijst naast Van de Beek nog twee 'key targets' aan bij Barcelona'

'Koeman wijst naast Van de Beek nog twee 'key targets' aan bij Barcelona'

20-08-2020 17:59
134

Ronald Koeman kan beginnen aan de grondige renovatie van de spelersgroep bij FC Barcelona. De Nederlander wil Ajax-middenvelder Donny van de Beek, Manchester City-verdediger Eric García en Internazionale-spits Lautaro Martínez aan zijn selectie toevoegen.

Dat meldt AS Diario. De Spaanse club heeft zijn interesse in García al laten doorschemeren: de verdediger doorliep de opleiding van Barcelona en vertrok naar Manchester City. García staat nog één jaar onder contract in het Etihad Stadium en heeft naar verluidt interesse in een terugkeer naar Camp Nou. Barcelona wil een transfersom betalen en mogelijk is een ruildeal ook bespreekbaar.

Naast García houdt Koeman ook Ajax-middenvelder Van de Beek in de gaten. De komst van de man uit Nijkerkerveen zou kunnen zorgen voor een versnelling van het vertrek van spelers als Sergio Busquets, Sergi Roberto en Arturo Vidal. Koeman heeft al de beschikking over Miralem Pjanic, die overkomt van Juventus na een ruildeal waarbij ook Arthur betrokken was.

Mocht Luis Suárez daadwerkelijk vertrekken - de spits staat in de belangstelling van Ajax - hoopt Koeman op de komst van Martínez. De onderhandelingen met Inter zijn al begonnen, maar Barcelona-president Josep Maria Bartomeu wil niet voldoen aan de vraagprijs van de Italiaanse club.