Gerrard bekijkt Willem II: 'Had ik een paar jaar geleden niet durven dromen'

Gerrard bekijkt Willem II: 'Had ik een paar jaar geleden niet durven dromen'

Gepubliceerd: maandag 21 september 2020 om 11:12ma 21-09-2020 om 11:12

Willem II-aanvoerder Jordens Peters kijkt uit naar de ontmoeting met Rangers FC in de derde voorronde van de Europa League. Donderdagavond neemt de ploeg van Adrie Koster het op tegen de Schotten, waar Liverpool-icoon Steven Gerrard aan het roer staat.

Peters geeft aan dat hij het een leuk idee vindt dat Gerrard Willem II heeft moeten analyseren voor aankomende donderdag. "Had ik een paar jaar geleden ook niet durven dromen", vertelt een lachende Peters tegenover FOX Sports.

Peters heeft vooral erg veel zin in het treffen met Rangers. De aanvoerder baalt er dan ook stevig van dat corona roet in het eten gooit. "Wat is er nou mooier dan zo’n echt Europees avondje met een vol stadion?" De centrale verdediger voorziet een zware wedstrijd. "Wij moeten heel goed zijn om voor een stuntje te zorgen, dat is wel duidelijk natuurlijk", besluit Peters.

Willem II - Rangers begint donderdag om 19.00 uur. Bij winst gaat de ploeg van Adrie Koster door naar de laatste kwalificatieronde. Wanneer de Tilburgers ook deze ronde winnend af weten te sluiten, wacht er een plek in de groepsfase van de Europa League.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Gaat Willem II donderdagavond door in de Europa League?

Ja
59%
Nee
41%
(1401 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws