Olympiakos ziet gerechtigheid: 'Als PSV was doorgegaan, was dat oneerlijk geweest'

Olympiakos ziet gerechtigheid: 'Als PSV was doorgegaan, was dat oneerlijk geweest'

Gepubliceerd: vrijdag 26 februari 2021 om 12:14vr 26-02-2021 om 12:14

Olympiakos Piraeus-trainer Pedro Martins had het oneerlijk gevonden als zijn ploeg was uitgeschakeld door PSV in de zestiende finales van de Europa League. De Portugees vindt de Griekse zege over twee duels dik verdiend.

"Wij houden hier een welverdiende smaak aan over", steekt Martins van wal op de clubsite. "We zijn blij en hebben het verdiend. De 2-0 achterstand deed geen recht aan de wedstrijd. We kregen veel kansen en als we waren uitgeschakeld, was dat oneerlijk geweest. De vechtlust van mijn team was groot en ik wil mijn spelers feliciteren. Gerechtigheid is onderdeel van het voetbal."

Olympiakos balanceerde op de rand van de afgrond door twee goals van Eran Zahavi voor rust. "Ik ben niet teleurgesteld door onze prestatie in de eerste helft", reageert Martins. "We begonnen zoals gepland en kregen goede kansen via El-Arabi en Bruma. We toonden ons van onze goede kant. Het scorebord faalde om het verloop van het duel goed weer te geven."

Dankzij een goal van Ahmed Hassan in de 88ste minuut kwamen de Grieken met de schrik vrij. "We bleven in onszelf geloven en gaven nooit op."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws