NAC en Seuntjens geven klap op pikante transfer: 'Het is een droom die uitkomt'

NAC en Seuntjens geven klap op pikante transfer: 'Het is een droom die uitkomt'

10-03-2021 20:20
32

Het is officieel: Ralf Seuntjens wordt speler van NAC Breda. De 31-jarige aanvaller komt transfervrij over van De Graafschap en tekent voor twee seizoenen.

Seuntjens maakt in de zomer de overstap van De Graafschap naar NAC. In 2014 en 2019 was er al sprake van een transfer naar zijn droomclub, maar steeds bleef een akkoord uit. Driemaal is nu scheepsrecht. In het tweejarige contract is een optie voor een extra seizoen opgenomen.

"Heerlijk!", reageert Seuntjens op de website van zijn toekomstige club. "Na al die jaren kan ik aankomende zomer eindelijk zeggen dat ik NAC-speler ben. Het is een droom die uitkomt om te spelen voor deze club. Het voelt voor mij als thuiskomen, ondanks dat ik nooit eerder voor NAC heb gespeeld. Thuis in Breda en thuis bij mijn club."

De transfer stemt trainer Maurice Steijn tevreden. "Ik ben uiteraard ontzettend blij dat Ralf komt. Voor de club, maar ook voor Ralf zelf. Voor hem is dit natuurlijk thuiskomen na al die jaren. We hopen op een paar hele mooie en succesvolle jaren, samen met Ralf."

In Doetinchem komt het vertrek van Seuntjens hard aan. Ook omdat De Graafschap en NAC Breda als nummers twee en drie van de Keuken Kampioen Divisie verwikkeld zijn in een strijd om promotie naar de Eredivisie. Op 28 maart treffen de twee clubs elkaar. Seuntjens heeft beloofd alles te blijven geven voor zijn huidige club.