FC Twente verbaasd door spelers Hammarby: 'Ik begrijp het niet'

28-07-2023 08:40 Laatste update: 10:13
194

FC Twente-directeur Paul van der Kraan vindt het opvallend dat de spelers van Hammarby IF de situatie op de tribune niet goed wisten in te schatten. Volgens de beleidsbepaler was het geen goed idee dat de Zweden voor het vak ging staan, waar later de rellen uitbraken.

"Naar mijn idee duurde het ook allemaal erg lang na de wedstrijd", vertelde de directeur die eerder zich al duidelijk uitsprak over de nare taferelen na afloop van de wedstrijd. "Ik begrijp niet dat de spelers zelf niet door hebben dat er wat gaande is." Op de hoofdtribune liep het na de 1-0 gewonnen wedstrijd van FC Twente tegen Hammarby volledig uit de hand.

Wedden

Meer odds

Met de spelers doelt Van der Kraan op de selectie van Hammarby. "De druppel was naar mijn idee, dat de spelers van Hammarby ook nog eens voor dat vak op de hoofdtribune gingen staan. Ja, dan gaat het heel hard."

Van der Kraan gaf eerder al aan dat hij erg verbolgen was door de incidenten op de tribune. "Dit hoort niet in een stadion thuis, in geen enkel stadion. Of het voorkomen had kunnen worden? Dat gaan we uitzoeken. Ik vind het te snel om daar nu een antwoord op te geven. Vreselijk. Dit is FC Twente-onwaardig"