Ziyech bewijst zich aan Tuchel: 'Vind dat ik bij de beste elf spelers hoor'

Ziyech bewijst zich aan Tuchel: 'Vind dat ik bij de beste elf spelers hoor'

Gepubliceerd: zaterdag 4 december 2021 om 16:35za 04-12-2021 om 16:35

Hakim Ziyech vindt dat hij een basisplaats bij Chelsea verdient. De Marokkaan, die door trainer Thomas Tuchel steeds vaker bij de eerste elf wordt gezet, is vastbesloten om dat ook te laten zien.

De laatste weken wordt de voormalig Ajacied steeds vaker ingezet door zijn coach en dat vindt hij niet meer dan terecht. "Ik vind dat ik bij de beste elf spelers van Chelsea hoor", zegt hij tegen Ziggo Sport. "De trainer kijkt wedstrijd voor wedstrijd en stelt dan op wie hij nodig heeft. Je weet dat er bij een topclub concurrentie is en iedere speler die hier onder contract staat wil zo veel mogelijk spelen."

De band met Tuchel is volgens Ziyech echter goed genoeg en als hij zich blijft bewijzen op de training, verwacht de spelmaker meer kansen te krijgen. "Het is aan mij om te laten zien dat ik hoor te spelen en ik denk dat ik nu op de goede weg ben. Vanaf het moment dat de trainer binnenkwam is hij oprecht tegen mij geweest. Of het dan in m'n voordeel is of niet, dat heb ik liever dan dat je het op een andere manier probeert te doen. Dat respecteer ik in hem."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws