Vacature: redactieversterking gezocht voor VoetbalPrimeur

Vacature: redactieversterking gezocht voor VoetbalPrimeur

08-07-2022 12:00 Laatste update: 20-07-2022 14:47

Versterking gezocht: ben jij een online duizendpoot met ervaring met het werken op een nieuwswebsite? Solliciteer dan op de functie van redacteur bij VoetbalPrimeur.

VoetbalPrimeur heeft de afgelopen jaren een spectaculaire groei doorgemaakt. Uiteraard willen we deze stijgende lijn doortrekken en het platform naar een hoger plan tillen. Als redacteur hou jij je bezig met het creëren en managen van online content, voornamelijk in de vorm van nieuwsberichten.

Met jouw achtergrond in de journalistiek of communicatie, snelle en accurate pen en pubquiz-waardige voetbalkennis, weet je de community te bedienen door op het juiste moment met de juiste content te komen. Je herkent nieuws en hebt oog voor interessante verhalen. Ervaring op een nieuwsredactie is een pre.

Hoe ziet in het kort een werkdag eruit? Je zit kort op het nieuws en zorgt dat de website continu up-to-date is met de laatste en meest relevante ontwikkelingen binnen de voetbalwereld. Je volgt social media op de voet en denkt na over welke stukken geschreven kunnen worden in aanloop naar de Champions League-kraker van die avond. Jij maakt nieuws dat iedereen wil lezen.

Het betreft een freelance functie met uitzicht op een vast contract, waarbij in eerste instantie wordt ingezet op een beschikbaarheid van 10 tot 30 uur. Beschikbaarheid in de vroege ochtenduren en het weekend is een pre. Het werk kan zowel vanuit huis als vanaf ons kantoor gedaan worden.

Wij vragen:
- Je bent gek van voetbal;
- HBO of universitair werk- en denkniveau;
- Ervaring bij een online nieuwssite is een pre;
- Je bent flexibel, zelfstandig en proactief;
- Werken in de vroege ochtenden, avonden en/of weekenden is voor jou geen probleem;
- Je hebt veel ervaring met Facebook, Twitter en Instagram;
- Je hebt oog voor wat 'scoort' op internet;
- Je hebt een opgewekt karakter;
- Je krijgt energie van jagen op nieuws;
- Je bent stressbestendig en kan goed onder tijdsdruk werken;
- Je bent ambitieus en je wilt jezelf constant verbeteren.

Wij bieden:
- Een bruisende werksfeer met leuke collega's;
- Werken bij één van de grootste voetbalmedia in Nederland;
- Reëel uitzicht op vast contract;
- Veel ruimte voor eigen inbreng;
- Mogelijkheid tot bezoeken van belangrijke events in het voetbal.

Ben je enthousiast geworden? Stuur dan vóór woensdag 20 juli je CV + een duidelijke motivatie naar sollicitaties@voetbalprimeur.nl.