''Leukste transferroddel van de dag': Puig in beeld bij Nederlands getint Antwerp'

''Leukste transferroddel van de dag': Puig in beeld bij Nederlands getint Antwerp'

20-07-2022 08:16
28

Het Nederlands getinte Royal Antwerp FC wordt gelinkt aan een opvallende speler. FC Barcelona-talent Riqui Puig zou in beeld zijn bij The Great Old, waar Marc Overmars, Mark van Bommel, Vincent Janssen en ex-Ajacied Toby Alderweireld zijn neergestreken.

Voetbalcommentator Michael Van Vaerenbergh, werkzaam bij Eleven Sports en Sporza, komt met de 'leukste (weinig betrouwbare) transferroddel van de dag' op de proppen. De 22-jarige middenvelder geldt al jarenlang als toptalent, maar breekt maar niet door en mag, al dan niet tijdelijk, vertrekken bij Barcelona. Het FC Andorra van eigenaar Gerard Piqué werd meermaals genoemd als mogelijke bestemming, nu valt ook de naam van Antwerp.

Puig werd in het recente verleden nog gelinkt aan PSV en Ajax. Van Vaerenbergh brengt zijn nieuwtje met enig voorbehoud, maar The Great Old is wel degelijk nog niet klaar op de transfermarkt. Technisch directeur Overmars zoekt nog versterking voor het middenveld.

Royal Antwerp FC begint deze week al aan het nieuwe seizoen. Donderdag is FC Drita de tegenstander in de Conference League-voorrondes, zondag wacht de eerste competitiewedstrijd tegen het KV Mechelen van Danny Buijs.

Leukste (weinig betrouwbare) transferroddel van de dag: Antwerp houdt de situatie van Riqui Puig in de gaten. Wordt het Andorra of de Bosuil? 🫣 pic.twitter.com/nm42hb5lgt