Kökcü teleurgesteld na late tik voor Feyenoord: 'Voelt richting verlies'

Kökcü teleurgesteld na late tik voor Feyenoord: 'Voelt richting verlies'

7 oktober - 08:28
11

De late gelijkmaker van FC Midtjylland zorgt voor een wrang gevoel bij Orkun Kökcü. De middenvelder erkent voor de camera van ESPN wel dat Feyenoord gezien het spelbeeld eigenlijk ook geen recht had op drie punten.

"Aangezien de treffer zo laat viel, voelt het een beetje richting een verliespartij", erkent de Turkse international, die ook toegeeft dat er weinig valt af te dingen op de late gelijkmaker. "Als je kijkt naar het spelbeeld, is het eigenlijk wel terecht. We zaten geen moment echt goed in de wedstrijd. Er was veel balverlies. In de tweede helft stonden we zowat alleen maar in de zestien om tegen te houden, wat niet is gelukt." 

Kökcü zelf moest de wedstrijd in de 66e minuut verlaten door pijntjes, al lijkt het niet serieus te zijn. "Ik heb een moeilijke voorbereiding gedraaid met weinig trainingsessies en weinig wedstrijden. Dat merk ik nu wel. In het laatste blok merk ik dan dat ik last krijg. Stijve lies, stijve hamstring... Ik moet dat even zien te managen in de komende weken", aldus de aanvoerder.

Voor Kökcü en Feyenoord staat zondag de volgende belangrijke krachtmeting op de agenda. Dan is FC Twente de tegenstander.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 

 

Plaats een reactie