Linssen geniet interesse van Eredivisie, club sorteert voor op spitsenvertrek

Linssen geniet interesse van Eredivisie, club sorteert voor op spitsenvertrek

29-05-2023 14:25 Laatste update: 15:19
86

FC Utrecht is in de markt voor Bryan Linssen, weet VoetbalPrimeur. De spits van Urawa Red Diamonds geldt in de Domstad als vervanger van de mogelijk vertrekkende Anastasios Douvikas en Bas Dost. 

Linssen vertrok de afgelopen zomer naar Japan om daar zijn carrière voort te zetten. Daarvoor was de spits actief bij Feyenoord, Vitesse, FC Groningen en Heracles Almelo. De 32-jarige Nederlander zou bij een transfer worden herenigd met oud-ploeggenoot en goede vriend Jens Toornstra, die in de zomer eveneens Feyenoord verliet.

Utrecht is overigens niet de enige geïnteresseerde club uit de Eredivisie. De Domstedelingen willen zich voorbereiden op een vertrek van gedeeld topscorer Douvikas en vedette Dost. Linssen ligt tot 2025 vast in Japan en werd voor ruim één miljoen euro weggeplukt uit Rotterdam. 

De aanvaller raakte direct zwaargeblesseerd in Japan en kwam daardoor dit seizoen niet veel in actie. "Dit heb ik misschien wel aan mezelf te danken. Met mijn ervaring had ik wijzer moeten zijn, maar ik wilde heel graag spelen. Dat had ik beter niet kunnen doen", stelde Linssen destijds in Goedemorgen Eredivisie

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!