Osimhen sluit TikTok-rel af: 'Stomme fout van iemand die grappig dacht te zijn'

Osimhen sluit TikTok-rel af: 'Stomme fout van iemand die grappig dacht te zijn'

12-12-2023 13:31
10

De TikTok-rel rondom Napoli-spits Victor Osimhen lijkt opgelost. De Nigeriaanse aanvaller geeft aan dat hij de club en president Aurelio De Laurentiis niets meer kwalijk neemt.

Dat vertelde Osimhen maandagavond op het gala voor Afrikaans voetballer van het jaar. Eind september dreigde de zaakwaarnemer van de aanvaller nog met juridische stappen tegen Napoli. De Italiaanse club publiceerde een video op zijn officiële TikTok-account, waarin de spot werd gedreven met de Nigeriaanse spits.

Osimhen geeft nu aan dat alle problemen rondom de social media-post opzij zijn gezet. "Ik moet iets verduidelijken", zei Osimhen toen hij de prijs voor Afrikaans voetballer van het jaar in ontvangst had genomen. "Ik ben niet slecht behandeld door Napoli of De Laurentiis. Het spijt me dat ik dit zeg, maar het was een stomme fout van iemand die dacht dat hij grappig kon zijn."
 
De Nigeriaan was er zeker niet blij mee, maar geeft aan dat veel mensen bij de club hem hebben geholpen. "De situatie is aan mij uitgelegd en de persoon die ervoor verantwoordelijk was, heeft zijn excuses aangeboden. Dat was het belangrijkste. Hij bleek er veel spijt van te hebben. Alles is opgelost, daar ik ben blij mee. Nu kijk ik weer vooruit en wil ik dit verhaal achter me te laten."
 
Osimhen was maandag in Marokko om de prijs voor Afrikaanse speler van het jaar in ontvangst te nemen. Dinsdagavond speelt Napoli de laatste groepswedstrijd van de Champions League tegen SC Braga. De Italianen staan op de tweede plek in de groep met zeven punten, de Portugezen volgen met vier punten.