Slot onder de indruk van viertal: 'Goede indruk achtergelaten'

Slot onder de indruk van viertal: 'Goede indruk achtergelaten'

6 januari - 20:08
10

Feyenoord-coach Arne Slot is zeer te spreken over een viertal jonge spelers dat mee mocht op trainingskamp. Het betreft Jaden Slory (18), Givairo Read (17), Thijs Kraaijeveld (16) en Nesto Groen (19). De jongelingen hebben volgens Slot een goede indruk achtergelaten.

"Een aantal jongens, zoals Groen, is niet voor het eerst mee. Read was wel voor het eerst mee en ik denk dat je die vandaag tegen Mainz ook hebt gezien. Het is een felle en agressieve speler die nog jong is, maar wel mooie stappen maakt. Eerst bij Robin van Persie en nu bij ons", spreekt Slot lovend tegenover RTV Rijnmond.

"Slory hebben we ook al vaker meegehad en voor Kraaijeveld geldt eigenlijk hetzelfde verhaal als voor Givairo (Read, red.). Hij laat goede dingen zien en heeft deze week ervaren dat de intensiteit van onze trainingen al wat hoger ligt."

Feyenoord verloor zaterdagmiddag met 1-2 van 1. FSV Mainz 05. Ondanks het verlies houdt Slot een tevreden gevoel over aan het trainingskamp. "We hebben goed kunnen werken en iedereen fit is gebleven. Ik heb vandaag ook goede dingen gezien, met name het spel aan de bal", zegt Slot.