Buitenspel: Van der Sar kreeg zeer opmerkelijk cadeau bij Fulham

Buitenspel: Van der Sar kreeg zeer opmerkelijk cadeau bij Fulham

23 januari - 14:22 Laatste update: 18:22
27

Blessuregevallen, transfers, interviews en wedstrijdverslagen; alles vind je in de nieuwslijst van VoetbalPrimeur. In de rubriek 'Buitenspel' houden we jullie vanaf nu óók op de hoogte van de zaken die een te hoog privégehalte hebben voor de gewone nieuwslijst, maar zéker het vermelden waard zijn.

'Van der Sar kreeg dildo bij onderhandelingen'
Rob Jansen heeft tijdens de KieftJansenEgmondGijp-podcast details gedeeld over zijn ontmoeting met miljardair Mohamed Al-Fayed. Jansen vertegenwoordigde de belangen van Edwin van der Sar toen de doelman de overstap maakte van Juventus naar Fulham. In deze rol kwam hij in contact met de Egyptische zakenman, die destijds de leiding had bij de Londense club.
 
"We zaten aan een grote tafel met de delegaties van Juventus en Fulham. De stoel aan de kop was niet bezet", vertelt Jansen. "Op een gegeven moment komt Al-Fayed binnen. Hij had een cadeautje meegebracht voor Edwin. Hij had een doosje bij zich en legde dat neer bij Edwin. Edwin maakte het open, zat er een dildo in!"

Volgens Jansen was Van der Sar erg verbaasd. "'Dat is een dildo', zei Edwin. Al-Fayed reageerde nog: 'Ja, dat klopt. Fijne middag. Ik zie jullie zo en dan doen we een rondleiding door Harrods.'"