Verdriet in Sevilla: fans komen om het leven door tragisch ongeval

Verdriet in Sevilla: fans komen om het leven door tragisch ongeval

25 januari - 20:13 Laatste update: 23:53
14

Diep tragisch nieuws uit Sevilla, waar donderdag drie mensen om het leven zijn gekomen voor de wedstrijd tegen Atlético Madrid. Dat meldt de club via de eigen kanalen.

De fans van de club uit Andalusië reden in de buurt van de Despeñaperros-pas, waar ze verzeild raakten in een fataal auto-ongeluk. Sevilla zal tegen Atlético Madrid met rouwbanden spelen en heeft de Spaanse voetbalbond verzocht om voorafgaand aan de wedstrijd een minuut stilte in acht te nemen.

'De club is in deze moeilijke tijden bij de getroffen families en vrienden', is te lezen op de website van Sevilla. Op Sevilla FC Radio heeft ook voorzitter José María del Nido Carrasco gereageerd op het tragische ongeval. "Ik ben bedroefd door het noodlottige nieuws van de overleden Sevilla-supporters", zo laat hij weten.

"We zijn diep geraakt, we hebben verdriet", vervolgt Carrasco. "Ik wil mijn steunbetuiging overbrengen aan de nabestaanden. Het is moeilijk om de juiste woorden te vinden. We verzekeren dat de club dicht bij de families van de slachtoffers zal staan."