'Juventus wil speler verkopen om toch geld vrij te maken voor komst Koopmeiners'

'Juventus wil speler verkopen om toch geld vrij te maken voor komst Koopmeiners'

1 februari - 08:32
24

Juventus wil Teun Koopmeiners deze zomer naar Turijn halen. De Italianen moeten daarvoor eerst Matías Soulé verkopen, die in de belangstelling staat van Premier League-clubs. Atalanta Bergamo zou zo’n 45 miljoen euro voor Koopmeiners willen hebben.

Koopmeiners zou één van de belangrijkste onderdelen zijn van de plannen van Juventus deze zomer. De Nederlander blijft een groot target, ondanks de komst van Carlos Alcaraz deze winter. De Argentijnse aanvallende middenvelder wordt tot het eind van dit seizoen gehuurd van Southampton, maar Juventus heeft een koopoptie van een kleine vijftig miljoen euro voor aankomende zomer.

Juventus moet naar alle waarschijnlijkheid wel diep in de buidel tasten, wil de club Koopmeiners verleiden tot een overstap. Volgens Gazzetta dello Sport schat zijn huidige club uit Bergamo zijn waarde op 45 miljoen euro en de club lijkt ook rond dat bedrag te willen krijgen. De middenvelder heeft nog een fors contract tot de zomer van 2027 en maakt een erg goede indruk als speler van Atalanta. 

Dit seizoen staat Koopmeiners alweer op 26 officiële wedstrijden voor Atalanta. In die duels scoorde hij zeven keer en gaf hij vier assists. AZ ontving in de zomer van 2021 veertien miljoen euro voor Koopmeiners.

Bekijk hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV!