Opvallend fluitconcert in Groningen: 'Heb keihard mijn best gedaan voor de club'

Opvallend fluitconcert in Groningen: 'Heb keihard mijn best gedaan voor de club'

9 februari - 00:21
57

Kaj Sierhuis kreeg gedurende het bekerduel tussen FC Groningen en Fortuna Sittard enkele fluitconcerten te verduren. De spits stond in het verleden onder contract in de Euroborg, maar geeft in gesprek met ESPN aan niet te weten waarom men hem uitfloot.

In de winterstop van het seizoen 2018-2019 werd Sierhuis door Ajax bij Groningen gestald en dus heeft hij een verleden bij de club, maar waarom dat moet leiden tot een fluitconcert, weet de aanvaller niet. "Ik heb een jaar lang keihard mijn best gedaan voor de club, mooie dingen meegemaakt. Toen ik kwam stonden ze zestiende, daarna zijn we zevende geworden in een half jaar."

"Ik heb daarna nog een half jaar mooie momenten beleefd hier in het stadion en een mooie stap gemaakt", vervolgt Sierhuis, die een transfer maakte naar Stade Reims. "Voor mij is dat geen reden om uitgefloten te worden. Ik snap het wel, zo in het heetst van de strijd. Dan doen mensen gekke dingen."

Sinds medio 2023 is Sierhuis actief in Sittard, onder Danny Buijs, die hem ook in Groningen onder zijn hoede had. Fortuna werd op donderdagavond na strafschopen uitgeschakeld in de Euroborg.