Invaller Memphis kan nederlaag van Atlético bij Sevilla niet voorkomen

11 februari - 20:25
10

Atlético Madrid is zondagavond onderuit gegaan bij laagvlieger Sevilla. Zonder Memphis Depay, die op de bank begon, wonnen Sergio Ramos en co. met 1-0.

Atlético had wat goed te maken bij Sevilla. Vorige week ging deel één van het Copa Del Rey-tweeluik met Athletic Bilbao verloren. In Sevilla trof het de nummer vijftien van Spanje. Op voorhand lag een driepunter dan ook in de lijn der verwachting.

Niets bleek echter minder waar. Al na vijftien minuten lag de bal in het net. Isaac Romero kopte de bal na een hoekschop langs Atlético-doelman Jan Oblak. De bezoekers uit Madrid hadden het leeuwendeel van het balbezit, maar wisten na rust niet meer gelijk te maken.

Ook in het tweede bedrijf, waarin Memphis nog zijn opwachting mocht maken van Simeono, slaagde Atlético er niet meer in om te scoren. Door de nederlaag kan nummer drie FC Barcelona verder uit lopen. De Catalanen spelen zondagavond vanaf 21.00 uur het thuisduel met Granada.