'Man United wil verlies nemen en staat open voor Antony-aanbiedingen'

'Man United wil verlies nemen en staat open voor Antony-aanbiedingen'

27 februari - 09:23 Laatste update: 09:30
113

Antony lijkt op weg naar de uitgang bij Manchester United. Mochten er komende zomer aanbiedingen komen voor de Braziliaan, dan is de club van plan om hier serieus naar te luisteren. Ook al zullen ze veel verlies op de transfer lijden, aldus Daily Mail.

In de zomer van 2022 kocht het Manchester United van Erik ten Hag Antony voor zo’n honderd miljoen euro van Ajax. Het is nog steeds de duurste uitgaande transfer in de geschiedenis van de Amsterdamse club. Zo'n twee jaar later lijkt de Engelse club nog niet eens de helft van dit bedrag terug te zien, meldt Daily Mail

Het tekent de teleurstelling van Man Utd over de vorm van de 24-jarige buitenspeler, dat de club bereid is hun verlies te nemen en hem te verkopen. Antony is slechts één keer in de laatste acht wedstrijden gestart - tegen Newport County in de FA Cup - en viel pas in de negentigste minuut in toen United op zaterdag verloor van Fulham op Old Trafford.

De nieuwe mede-eigenaren Ineos gaan de kosten en effectiviteit van de United-selectie onder de loep nemen na de investering van 1,3 miljard pond van Sir Jim Ratcliffe. Ze zouden Old Trafford willen verbouwen en de dit zou onder andere betaald kunnen worden door een transfer van Antony. Ten Hag heeft naar verluidt de hoop op zijn speler nog niet opgegeven, omdat hij gelooft dat hij nog steeds in staat is om zijn carrière in Engeland om te draaien.