Perez en Been roerend eens over Feyenoorder: 'Verschrikkelijk goed, ongelofelijk'

Perez en Been roerend eens over Feyenoorder: 'Verschrikkelijk goed, ongelofelijk'

4 maart - 08:15
48

Mario Been en Kenneth Perez zijn het met elkaar eens: Arne Slot moet Timon Wellenreuther op doel laten staan bij Feyenoord. Bij Dit was het Weekend van ESPN spreken de twee analisten vol lof over de Duitser. Volgens Perez en Been moet hij de voorkeur krijgen onder de lat, ook als Justin Bijlow terug is.

"Dit is werkelijk een schitterende redding", vertelt Perez over één van de reflexen van de Duitser. "Wederom heeft hij fantastisch gekeept. Je zou toch zeggen dat deze Wellenreuther nu boven zijn niveau keept. Dit is toch nooit een hoogvlieger geweest? Iemand die zo lang geen eerste keeper is geweest, die is nu wel zo verschrikkelijk goed. Het is echt niet te geloven."

Mario Been is het roerend eens met zijn collega. "Hij laat dit al weken zien. Het is natuurlijk altijd de discussie wie de eerste keeper bij Feyenoord moet zijn. Arne Slot heeft altijd gezegd dat Bijlow zijn eerste doelman is. Als spelers in vorm zijn of het goed doen, dan wissel je ze ook. Dus waarom zou je dat niet met je keepers kunnen doen? Als dit zo doorgaat kan ik me voorstellen dat Slot hem een keer gaat laten staan."

Bij blessures van Bijlow laaide de discussie om Wellenreuther te laten keepen al vaker op. De Duitser is steevast een uitstekende vervanger die Feyenoord meermaals in de race hield in wedstrijden. Slot gaf eerder aan dat hij Bijlow waarschijnlijk weer laat starten als hij terug is van zijn blessure.