Boskamp tipt Slot-opvolger bij Feyenoord: 'Dat zie ik terug in het voetbal'

Boskamp tipt Slot-opvolger bij Feyenoord: 'Dat zie ik terug in het voetbal'

5 maart - 10:50
115

Jan Boskamp ziet in Pascal Jansen de ideale opvolger van Arne Slot bij Feyenoord, mocht laatstgenoemde vertrekken uit Rotterdam-Zuid. De ras-Feyenoorder heeft een hoge pet op van de voormalig AZ-trainer en ziet een vergelijkbare opvatting in de manier van spelen van het tweetal.

In de rubriek Koffie met... van Vandaag Inside wordt Boskamp gevraagd naar een mogelijke opvolger van Slot, die op lijstjes van Europese topclubs staat. "Ik had altijd al: als Slot weggaat, dan ga ik voor Jansen", stelt hij. Boskamp vindt dat Slot en Jansen hetzelfde denken over het voetbal dat gespeeld moet worden bij Feyenoord. "De manier van hoe we nu spelen, dat doet hij (Jansen, red.) ook. Elke trainer heeft een ander idee, maar Slot en Jansen hebben samengewerkt. Dat zie ik terug in het voetbal."

Jansen is de laatste tijd regelmatig gespot op de tribunes bij een wedstrijd van Ajax. Dit geeft Boskamp het idee dat de voormalig AZ-trainer de overstap gaat maken naar Amsterdam. "Zat hij er weer? Ja, zie je wel. Als je daar al twee, drie keer bent.... En die andere gozer (Alex Kroes, red.) gaat daar ook naartoe", aldus Boskamp. Kroes en Jansen kennen elkaar van hun gezamenlijke periode bij AZ.