Perez ziet PSV en Go Ahead tegelijk benadeeld worden: 'Begrijp twee dingen niet'

Perez ziet PSV en Go Ahead tegelijk benadeeld worden: 'Begrijp twee dingen niet'

8 maart - 22:12 Laatste update: 22:14
101

Kenneth Perez vindt dat Go Ahead Eagles én PSV tegelijk zijn benadeeld, in het slot van het treffen tussen de twee ploegen. Perez snapt niet dat Armando Obispo zijn tweede gele kaart kreeg, terwijl de analist ziet dat Go Ahead ook bij doorvoetballen gebaat was.

In de slotfase van het duel tussen Go Ahead en PSV kreeg Obispo zijn tweede gele prent, na een duel met Thibo Baeten. De spelers van PSV waren boos, omdat Obispo zelf ook vastgehouden werd. Aan de zijde van Go Ahead was er ook verbazing door de beslissing van Makkelie, omdat hij met zijn fluitsignaal een veelbelovende aanval stopte. Perez snapt de woede aan beide kanten.

"Twee dingen begrijp ik hier niet zo goed", begint de Deen bij ESPN, na afloop van de wedstrijd. "Waarom fluit hij af, als hij dit een overtreding in het voordeel van Go Ahead vindt? Hij kan de voordeelregel namelijk toepassen. En ten tweede: ze zijn allebei even erg bezig, dus waarom is dit geel voor Obispo? Dat snap ik niet zo heel goed. Als deze aanval zo veelbelovend is, laat hem dan uitspelen."