Simeone geëmotioneerd: 'Ik wil Memphis ooit samen laten spelen met die twee'

Simeone geëmotioneerd: 'Ik wil Memphis ooit samen laten spelen met die twee'

14 maart - 11:10
32

Diego Simeone was zijn emoties niet de baas, nadat Atlético Madrid woensdag na penalty's afrekende met Internazionale en doorstoomde naar de kwartfinales van de Champions League. Op het veld vloeiden de tranen al op bij de Argentijn.

"Ik heb groot respect en bewondering voor onze supporters. Toen we bij het stadion kwamen, was het spannend om de ontvangst van de mensen te zien. We kwamen uit slechte en lelijke wedstrijden.", begint Simeone op de persconferentie. "De fans staken de spelers aan met hun energie. Ik werk al twaalf jaar bij de club en voel nog steeds de emoties van een kind. Ze hebben geen idee hoe het is om hier op het veld te staan."

Memphis Depay redde de ploeg van Simeone door een verlenging af te dwingen. Ook benutte de Nederlander een penalty voor de Madrilenen. De goede invalbeurt van Depay is ook zijn trainer niet onopgemerkt gebleven. "Hij speelde geen goede wedstrijd in Cádiz, maar dit keer was hij geweldig. Het maakt me blij hoe Memphis inviel. We hebben met Álvaro Morata een buitengewone aanvaller, maar het is de bedoeling om hem, Memphis en Antoine Griezmann ooit samen te laten spelen."