Regels voorkomen nieuwe transfer verhuurde PSV'er: Het heeft geen zin

Regels voorkomen nieuwe transfer verhuurde PSV'er: "Het heeft geen zin"

20-01-2017 07:18
8

Menno Koch beleeft weinig plezier aan zijn verhuurperiode bij FC Utrecht. Na een matige seizoenstart raakte de PSV'er direct zijn basisplaats kwijt onder Erik ten Hag. Sindsdien zit hij op de bank.

En dus zijn de druiven zuur voor Koch (22). "Dat is niet hoe ik het me had voorgesteld natuurlijk. Ik moest ervaring opdoen door veel wedstrijden te spelen, maar dat is er te weinig van gekomen", aldus Koch in het Eindhovens Dagblad.

"Toch houd ik de focus op FC Utrecht. Het kan zijn dat de huidige situatie door een schorsing of blessure verandert en dan wil ik er voor de ploeg staan. Ik ben ook niet ontevreden over de mensen hier of de manier waarop gewerkt wordt. De trainer heeft op dit moment een keuze gemaakt en ik kan alleen op trainingen en bij een invalbeurt of wedstrijden van Jong FC Utrecht mezelf laten zien."

Koch blijft in januari gewoon bij Utrecht. "Het heeft sowieso geen zin om op dit moment naar een stap naar een andere Nederlandse club te kijken, omdat ik dan niet speelgerechtigd ben. Ik heb dit seizoen al voor PSV in een officiële wedstrijd gespeeld (het duel om de Johan Cruijff Schaal, red.) en ook voor FC Utrecht. Misschien dat er anders nog iets mogelijk was geweest."