Update: Lyon wil doorpakken na Memphis-deal: Een geweldige speler

Update: Lyon wil doorpakken na Memphis-deal: "Een geweldige speler"

23-01-2017 22:56

Memphis Depay krijgt mogelijk Patrice Evra als nieuwe ploeggenoot. Olympique Lyon heeft volgens L'Equipe geïnformeerd naar de 35-jarige linksback van Juventus.

Met de komst van Evra zouden de zaken die Lyon deze transferperiode wil doen afgerond zijn. Voorzitter Jean-Michel Aulas is een groot voorstander van de komst van de ervaren Fransman, maar wacht nog op groen licht van manager Bruno Génésio om daadwerkelijk een bod uit te gaan brengen op Evra.

De verdediger komt dit seizoen niet veel meer aan spelen toe bij de Italianen. Evra heeft het met drie invalbeurten en drie basisplaatsen moeten doen tot dusver. Ook Crystal Palace is geïnteresseerd in de verdediger, die jarenlang in de Premier League bij Manchester United speelde en sinds 2014 onder contract staat bij Juventus.

Update 23/1 22.56: Lyon is inderdaad bovengemiddeld geïnteresseerd in Evra. Bruno Genesio, trainer van de Franse topclub, sprak na de overwinning op Olympique Marseille over de mogelijke transfer. "Evra? Hij is een geweldige speler met veel ervaring en dat kan interessant zijn voor ons. Maar ik heb nog niet gesproken met voorzitter Jean-Michel Aulas", aldus Genesio tegenover de aanwezige media.