'De Boer wil nóg een Nederlandse verdediger naar Crystal Palace halen'

'De Boer wil nóg een Nederlandse verdediger naar Crystal Palace halen'

04-08-2017 09:58
15

Volgens geruchten vanuit Engeland is Crystal Palace-trainer Frank de Boer van plan om Timothy Fosu-Mensah naar zijn club te halen. The Eagles zijn bij de jeugdinternational van Oranje terechtgekomen, aangezien Arsenal-verdediger Calum Chambers niet haalbaar lijkt.

Volgens het Engelse Metro wil Arsenal minstens 22 miljoen euro vangen voor Chambers en is die vraagprijs te gortig voor Crystal Palace. Hierop hebben De Boer en zijn club hun aandacht verlegd naar Fosu-Mensah, die men voor één seizoen van Manchester United wil huren. De negentienjarige verdediger maakte onder Louis van Gaal nog een stormachtige ontwikkeling door, maar komt onder Jose Mourinho veel minder aan spelen toe.

Crystal Palace moet af zien te rekenen met de concurrentie van Watford, dat de verdediger eveneens wil huren. Mocht De Boer de slag om Fosu-Mensah winnen, dan komt de jonge verdediger nóg twee Nederlandse verdedigers tegen bij Crystal Palace. Patrick van Aanholt speelt sinds de winterstop op Selhurst Park en Jaïro Riedewald is onlangs overgenomen van Ajax.