Stevige taal van Overmars na recordtransfer: Wij laten niemand meer gaan

Stevige taal van Overmars na recordtransfer: "Wij laten niemand meer gaan"

18-08-2017 18:35
127

Marc Overmars heeft met de transfer van Davinson Sánchez de duurste Eredivisie-deal aller tijden afgesloten (veertig miljoen euro, red.). De directeur voetbalzaken van Ajax laat echter weten dat hij niet van plan is om nog meer spelers te verkopen deze transferperiode.

"De afgelopen week zijn veel gesprekken gevoerd met de zaakwaarnemers van Davinson en met Spurs", vertelt Overmars tegenover de clubsite. "Lang leek het er op dat we er niet uit zouden komen. Eigenlijk wilden wij hem helemaal niet laten gaan, dat speelde ook mee."

Overmars is echter overstag gegaan toen er een bod van veertig miljoen euro op tafel kwam. "Toen we op dit enorme bedrag uitkwamen en duidelijk was dat Davinson zou vertrekken, heb ik met mijn collega’s binnen de clubleiding overlegd over de komende weken. Wij hebben gezamenlijk besloten dat voor ons de transferperiode, wat betreft uitgaande transfers, nu gesloten is. Wij laten niemand meer gaan."

Of Overmars zich aan deze belofte kan houden, is echter nog maar de vraag. Vrijdagochtend pakte De Telegraaf uit met een artikel, waarin beweerd werd dat vier bepalende Ajacieden overwegen uit Amsterdam te vertrekken. De vier zouden ontevreden zijn over het transferbeleid van de club.

No Poll