Update: Brands reageert razendsnel op Zoet-gerucht: Onzin

Update: Brands reageert razendsnel op Zoet-gerucht: "Onzin"

18-08-2017 20:17
26

Frank de Boer kan de keepersproblemen bij PSV een stuk groter maken. Crystal Palace wil namelijk serieus werk maken van de komst van Jeroen Zoet. Dat meldt de NOS.

Zoet en Crystal Palace worden al een tijdje aan elkaar gelinkt, maar nu meldt ook de NOS dat de interesse van De Boer in de Oranje-doelman serieus is. Een vertrek van Zoet zou een flinke aderlating zijn voor PSV. De Eindhovenaren zagen Remko Pasveer naar Vitesse vertrekken, verhuurden Hidde Jurjus aan Roda JC en moeten het tot 2018 doen zonder Luuk Koopmans. Laatstgenoemde doelman moet een schouderoperatie ondergaan.

Als De Boer er daadwerkelijk in slaagt om Zoet naar de Premier League te halen, dan heeft trainer Phillip Cocu alleen nog Eloy Room over. In dat geval schuift de van Vitesse overgekomen doelman door en zal er een jeugdkeeper aan het eerste elftal moeten worden toegevoegd.

Update 20.15: Marcel Brands reageert razendsnel op het gerucht rond Zoet. De technisch manager van PSV geeft aan dat het bericht niet klopt. "Onzin", zo laat hij weten aan het Eindhovens Dagblad.

No Poll