Nike praat mond voorbij over Coutinho-transfer: 'Camp Nou in vuur en vlam zetten'

Nike praat mond voorbij over Coutinho-transfer: 'Camp Nou in vuur en vlam zetten'

31-12-2017 07:36
21

Philippe Coutinho wordt al maandenlang aan een lucratieve transfer naar FC Barcelona gelinkt. Afgelopen zomer wilde zijn huidige werkgever Liverpool nog niet meewerken, maar de geruchten dat het deze winter alsnog tot een verhuizing gaat komen, worden steeds hardnekkiger.

Nike heeft donderdagavond extra voeding gegeven aan de speculaties rondom Coutinho. De Amerikaanse sportartikelengigant schreef op de eigen website dat de transfer al rond is en bood zelfs al een Barcelona-shirt met de naam van Coutinho aan. 'Philippe Coutinho is klaar om Camp Nou in vuur en vlam te zetten. Bestel hier je Barcelona-shirt met de naam van de Magiër erop', schreef Nike. De tekst is inmiddels van de website verwijderd.

De opvallende actie van Nike volgt op de berichtgeving van Mundo Deportivo zaterdagochtend. De Spaanse sportkrant berichtte vol overtuiging dat een deal tussen Barça en Liverpool ter waarde van 150 miljoen euro nabij is. De Braziliaanse spelmaker zou zelfs al op zoek zijn naar woonruimte in Catalonië.