'Arrogante' Gözübüyük: Hoor je ook van spelers: hoe hij praat, hoe hij reageert

'Arrogante' Gözübüyük: "Hoor je ook van spelers: hoe hij praat, hoe hij reageert"

Gepubliceerd: zondag 9 december 2018 om 17:12zo 09-12-2018 om 17:12

Laatste update: zondag 9 december 2018 om 17:42zo 09-12-2018 om 17:42

FC Groningen-trainer Danny Buijs heeft zich kapot geërgerd aan de arbitrage tijdens de wedstrijd tegen VVV-Venlo van zondagmiddag. Buijs had het regelmatig aan de stok met vierde official Laurens Gerrets en was na afloop niet te spreken over arbiter Serdar Gözübüyük.

FOX Sports ving tijdens de wedstrijd een discussie op tussen Buijs en Gerrets: "dit is bedroevend van alle kanten", kreeg de vierde man te horen van de FC Groningen-trainer sprak. "Ja, zo heb ik het wel ervaren", reageert Buijs na afloop van de 0-0 in De Koel. "Mijn opinie is dat alle drie de partijen (VVV, FC Groningen en de arbitrage, red.) een zeer matige partij op de mat hebben gelegd."

Gözübüyük gaf VVV-aanvoerder Jerold Promes kort voor rust rood na een vliegende tackle op Ritsu Doan. De arbiter werd echter naar de kant geroepen door videoscheidsrechter Siemen Mulder en besloot na het zien van de beelden om de rode kaart in te trekken. "Ik heb er geen moeite mee dat hij fouten maakt, doe ik zelf ook, zolang hij ze gewoon eerlijk toegeeft. Maar ga dan niet met zo'n arrogante uitstraling over het veld lopen alsof je koning bent. Daar erger ik me echt kapot aan", oordeelt Buijs hard. "Dat hoor je ook van spelers: hoe hij reageert, hoe hij praat, hoe hij doet... Dat is vervelend."

Poll

Eens met Buijs?

(2633 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws