Pechvogel Mazraoui arriveert zonder krukken in Amsterdam: Het gaat beter

Pechvogel Mazraoui arriveert zonder krukken in Amsterdam: "Het gaat beter"

Gepubliceerd: woensdag 17 april 2019 om 19:30wo 17-04-2019 om 19:30

Ajax-back Noussair Mazraoui viel dinsdagavond geblesseerd uit tegen Juventus, maar kan zaterdag tegen FC Groningen mogelijk weer spelen. Trainer Erik ten Hag, woensdag met zijn spelersgroep teruggekeerd uit Italië, laat aan Ajax TV weten dat 'de eerste diagnose' al gesteld is.

Hieruit kunnen echter nog geen conclusies getrokken worden, liet de trainer vlak voor vertrek uit Turijn weten. "We zullen eerst nog uitgebreid onderzoek moeten doen. Dan zullen we ook naar buiten brengen wat het precies is. Hopelijk is het niet te ernstig. Hij kon vandaag (woensdag, red.) in ieder geval weer lopen, dus we zullen zien hoe zich dat ontwikkelt."

De NOS zag hoe Mazraoui later op de woensdag zonder krukken uit de bus stapte, toen de Ajacieden terugkeerden in Amsterdam. "Het gaat beter", liet de Marokkaans international weten.

De overige Ajacieden 'staan er goed op', aldus Ten Hag. "Natuurlijk hebben we had klachten, dat is ook logisch als je de vijftigste wedstrijd van het seizoen speelt. Maar ik denk dat we het goed verwerkt hebben. Nu is het een kwestie van herstellen, energie tanken en op naar de volgende."

Ajax speelt zaterdagavond om 18.30 uur tegen FC Groningen. Daarna volgt de midweekse thuiswedstrijd tegen Vitesse (dinsdag, 20.45 uur) en het bezoek aan De Graafschap op zondagmiddagmiddag om 14.30 uur.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws