Heerenveen wil stunten met ex-toptalent: 'Hij wil zelf graag hierheen komen'

Heerenveen wil stunten met ex-toptalent: 'Hij wil zelf graag hierheen komen'

31-08-2019 23:17
11

Heerenveen hoopt voor het sluiten van de transfermarkt nog te kunnen stunten met de komst van Alen Halilovic. Zes jaar geleden stond de Kroaat te boek als een enorm talent en ging hij van Dinamo Zagreb naar FC Barcelona.

De carrière van Halilovic is vooralsnog niet geworden wat men er destijds van had verwacht. De middenvelder brak niet door in Catalonië en hij speelde vervolgens bij Sporting Gijon, HSV en Las Palmas. Nu staat Halilovic onder contract bij AC Milan, dat hem verhuurt aan Standard Luik. Heerenveen wil hem echter graag hebben.

Technisch directeur Gerry Hamstra bevestigt tegenover Voetbal International dat de Friezen met Halilovic in gesprek zijn. "Halilovic willen we er ook graag bij hebben", zegt Hamstra. "Iemand met zijn kwaliteiten kunnen we goed gebruiken. We hebben contact met hem gehad en hij wil zelf graag komen, maar we zijn niet de enige partij."

Mochten de Friezen hem binnen willen halen, dan zal het een akkoord moeten bereiken met AC Milan en met Standard Luik. Dat bemoeilijkt de deal, maar Heerenveen hoopt de zaakjes voor het verstrijken van de transfermarkt rond te hebben.