De Boer kraakt Feyenoord-debutant: Ik begrijp nu dat Stam vraagtekens heeft

De Boer kraakt Feyenoord-debutant: "Ik begrijp nu dat Stam vraagtekens heeft"

Gepubliceerd: maandag 23 september 2019 om 08:23ma 23-09-2019 om 08:23

Ronald de Boer heeft geen goed woord over voor het Feyenoord-debuut van Marcos Senesi. De Argentijnse verdediger speelde één helft mee tegen FC Emmen, liep tegen een gele kaart aan en ging in de fout bij de 2-3.

"Ik weet niet wat Senesi heeft gedaan en wat het idee was om hem in te brengen... Dat leek echt nergens op", reageert De Boer bij FOX Sports. Feyenoord weekte Senesi deze zomer voor een recordbedrag van zeven miljoen euro los bij San Lorenzo. "Iedereen had het over deze man, dat hij Botteghin wel even zou vervangen."

De oud-international wil Senesi 'zeker nog niet afschrijven'. "Maar iedereen zei dat hij echt een aanwinst is. Wij twijfelden al heel ernstig, want waarom speelt hij niet als hij zo verschrikkelijk goed is? Ik begrijp nu dat Stam een beetje vraagtekens heeft."

Senesi was zondag na 45 minuten de vervanger van Edgar Ié, die een negatieve rol had bij de twee goals van Emmen. Op de Oude Meerdijk sleepte Feyenoord in de dying seconds nog een punt uit het vuur door een doelpunt van Jens Toornstra (3-3).

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws