'De wedstrijden tegen United en Ajax leven al bij de spelers, dat snap ik wel'

'De wedstrijden tegen United en Ajax leven al bij de spelers, dat snap ik wel'

Gepubliceerd: zaterdag 7 december 2019 om 13:14za 07-12-2019 om 13:14

AZ speelt donderdag aanstaande op Old Trafford tegen Manchester United en de zondag erna tegen Ajax en trainer Arne Slot verwacht dat die serie al leeft bij zijn spelers. Zelf richt Slot zich op het uitduel bij PEC Zwolle van zaterdagavond.

De laatste twee uitwedstrijden in de Overijsselse hoofdstad gingen verloren, zo weet ook Slot. "Dat is voor ons een lastige uitwedstrijd", zegt de AZ-trainer tegen de NOS. "De wedstrijd tegen United zal ongetwijfeld leven bij de spelers, ik kan me dat goed voorstellen. Maar bij ons als staf leeft het nog niet, want wij zijn nu bezig met PEC Zwolle."

De oefenmeester van de Alkmaarders wil zijn spelers bewust maken van het belang van het duel in Zwolle. "Ze kijken uit naar de wedstrijden tegen Manchester United en Ajax, maar het is vooral leuk om op Old Trafford te spelen als je daarvoor geen punten hebt verloren. Na Manchester wacht namelijk Ajax en we weten dat zij weinig punten laten liggen. Als je dichterbij wil komen moeten we dus in ieder geval winnen bij PEC.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws