Ziyech: 'Alles was zo goed als rond, totdat hij niets meer van zich liet horen'

Ziyech: 'Alles was zo goed als rond, totdat hij niets meer van zich liet horen'

Gepubliceerd: zaterdag 18 januari 2020 om 12:25za 18-01-2020 om 12:25

Laatste update: zaterdag 18 januari 2020 om 12:26za 18-01-2020 om 12:26

Hakim Ziyech houdt zich niet bezig met een vertrek bij Ajax. De Marokkaanse spelmaker wordt al jaren gelinkt aan een transfer, maar hij wees Sevilla en AS Roma al de deur.

"De buitenwereld maakt zich er een beetje druk om, naar welke club ik moet gaan. Ikzelf totaal niet", zegt Ziyech in het Algemeen Dagblad. "Het klopt dat ik kieskeurig ben. Sevilla was afgelopen zomer concreet. Absoluut een mooie club, maar daar liep een technisch directeur rond (Monchi, red.), die een jaar eerder mij naar AS Roma wilde halen. Alles was zo goed als rond, totdat hij niets meer van zich liet horen. En dan moest ik nu wel naar zijn club komen."

"Niet dus, bekijk het lekker, ik laat me niet piepelen", stelt Ziyech, die een contract tot medio 2022 heeft. "Wat er komende zomer gebeurt, zie ik dan wel weer. Ik leef echt met het moment van nu. Ik heb het uitstekend naar mijn zin bij Ajax, en ook in Amsterdam vind ik het fijn wonen. En komende zomer zie ik wel. Zo niet, dan niet. C’est la vie. Zo sta ik in het leven."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws