Cambuur-duo blijft thuis na constateren 'positief geval in de huiselijke sfeer'

Cambuur-duo blijft thuis na constateren 'positief geval in de huiselijke sfeer'

Gepubliceerd: woensdag 23 september 2020 om 11:50wo 23-09-2020 om 11:50

Laatste update: woensdag 23 september 2020 om 12:26wo 23-09-2020 om 12:26

Het coronavirus waart rond in de selectie van SC Cambuur. Twee spelers van de club uit Leeuwarden zullen de thuiswedstrijd tegen Jong FC Utrecht van vrijdagavond over moeten slaan.

Het tweetal – Cambuur maakt vanwege privacyredenen de namen niet bekend – is uit voorzorg in thuisquarantaine geplaatst, laat de huidige nummer vier van de Keuken Kampioen Divisie weten. Cambuur spreekt van 'een positief geval is geconstateerd in de huiselijke sfeer', maar laat in het midden of de betreffende spelers zelf ook besmet zijn.

Wanneer het duo zich weer bij de overige spelers kan voegen, is nog niet duidelijk. Cambuur houdt contact met de GGD en kijkt naar een geschikt moment waarop de twee spelers weer in kunnen stromen.

De wedstrijd tegen Jong FC Utrecht zal gewoon door kunnen gaan: Cambuur trapt vrijdag om 21.00 uur af in eigen huis. De soevereine koploper van het vorige Keuken Kampioen Divisie-seizoen startte met twee overwinningen, maar knoeide daarna tegen Go Ahead Eagles (0-2) en TOP Oss (2-2).

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws