Terry bedreigt Cocu-erfenis van Rooney: 'Ik wil graag de nieuwe manager worden'

Terry bedreigt Cocu-erfenis van Rooney: 'Ik wil graag de nieuwe manager worden'

Gepubliceerd: donderdag 3 december 2020 om 18:35do 03-12-2020 om 18:35

Wayne Rooney en John Terry speelden samen talloze interlands voor het Engelse nationale team, maar staan nu lijnrecht tegenover elkaar op de transfermarkt. 78-voudig international Terry is in beeld om Phillip Cocu permanent op te volgen bij Derby County, waar 120-voudig international Rooney al langere tijd rondloopt als speler-trainer.

Volgens Sky Sports is Terry momenteel de favoriet. Rooney heeft de hoop echter niet opgegeven, laat hij weten aan datzelfde medium. "Ik weet oprecht niet in welke functie ik verder zal gaan. Maar ik zou dolgraag de nieuwe manager willen worden en ik vertrouw erop dat ik het kan", aldus de topscorer aller tijden van de Engelse nationale ploeg. "En als ze niet voor mij kiezen, blijf ik als speler."

Er is echter één complicerende factor, weet ook Rooney: The Rams zitten momenteel midden in een clubovername. "Eerst moeten we dat nog afronden, dat is op het moment het belangrijkst", aldus Rooney. "Ik heb al vaker gezegd: natuurlijk zou ik graag full time aan de slag gaan als manager. Maar eerst moet het papierwerk afgerond worden, daarna hoor ik wel wat de gevolgen voor mij zullen zijn."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws