Breaking news

LIVE: Ajax begonnen aan uitduel met RKC, tussen Europa League-tweeluik door

Van Polen lacht weer na roerige PEC-week: 'Die lul ging me ook niet feliciteren'

Van Polen lacht weer na roerige PEC-week: 'Die lul ging me ook niet feliciteren'

Gepubliceerd: vrijdag 26 februari 2021 om 22:39vr 26-02-2021 om 22:39

Bij PEC Zwolle is de lach weer even terug na een roerige week. Trainer John Stegeman werd ontslagen na een 3-2 nederlaag bij FC Emmen, maar onder interim-trainer Leeroy Echteld werd er vrijdagavond met 4-1 gewonnen van sc Heerenveen: en dus verscheen clubicoon Bram van Polen opgelucht voor de ESPN-microfoon.

"Dit was wel heel lekker, ja", opende hij zijn interview na afloop. "Ik vond het wel echt een hele zware week, ook met de media, richting de oud-trainer. Het is best wel onrustig rondom de club. Dan is winnen de enige manier waarop je het wat rustiger kunt krijgen. Ik ben zo blij dat we dat hebben gedaan."

En dus was het tijd voor luchtiger gespreksonderwerpen, zoals de weddenschap tussen Van Polen en teamgenoot Sam Kersten. De aanvoerder scoorde in de slotfase tegen Heerenveen ("Met mijn rug... Mooi!" en is dus in het voordeel tegenover Kersten. "Degene die de meeste goals maakt dit seizoen, wordt een avondje op stap meegenomen en moet alles betalen. Ik sta nu 2-0 voor, Kersten heeft in honderd wedstrijden nog nooit gescoord", aldus de lachende Van Polen. "Hij ging me ook niet feliciteren! Ik weet niet of je het gezien hebt, hij liep gewoon van me weg, die lul!"

Ook de sportieve toekomst van Van Polen kwam ter sprake. De routinier speelt al sinds 2007 (!) bij PEC en staat open voor nóg een seizoen, maar beschikt over een aflopend contract. Haast heeft hij echter niet. "We hebben aan het begin van het seizoen gezegd: we gaan in maart wel een keertje kijken. Volgens mij heeft de club wel wat anders aan zijn hoofd op dit moment", klinkt het. "Dat komt wel, desnoods gaan we in april of mei praten, dat zien we vanzelf wel. Trainer worden? Nee, echt niet! Geen haar op mijn hoofd."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws