Vertrekkende Marsman start voorbereiding op MLS-seizoen bij Feyenoord

Vertrekkende Marsman start voorbereiding op MLS-seizoen bij Feyenoord

Gepubliceerd: maandag 21 juni 2021 om 14:16ma 21-06-2021 om 14:16

Nick Marsman is begonnen aan zijn afscheidstournee bij Feyenoord. De doelman verkast binnenkort naar het Amerikaanse Inter Miami, maar is de voorbereiding op het nieuwe seizoen begonnen op het trainingsveld van Feyenoord.

Marsman kwam in 2019 over van FC Utrecht was de afgelopen twee seizoenen stand-in van achtereenvolgens Kenneth Vermeer en Justin Bijlow, al kreeg hij veel speeltijd wegens blessureleed van Bijlow. Zijn contract loopt aan het einde van deze maand af en de sluitpost vertrekt binnenkort transfervrij naar Florida, werd medio april al bekend. Voordat het zover is, zal hij echter nog met zijn (ex-)ploeggenoten meetrainen in Rotterdam-Zuid.

Feyenoord is maandag, onder leiding van de nieuwe trainer Arne Slot, begonnen aan de voorbereiding op het seizoen 2021/2022. De van Spartak Moskou gehuurde Guus Til is vooralsnog de enige nieuwkomer. Verder zijn ook jeugdspelers Antoni Milambo, Devin Remie, Lennard Hartjes, Denzel Owusu en Sem Valk van de partij en zijn de verhuurde Wouter Burger (Sparta), Marouan Azarkan, Ramon Hendriks (beiden NAC Breda), Naoufal Bannis (FC Dordrecht), Jordy Wehrmann (FC Luzern), Sondre Skogen (Excelsior), Franco Antonucci (FC Volendam) en Dylan Vente (Roda JC) terug bij hun werkgever.

De stadionclub mag al snel weer aan de bak: eind juli staan de eerste twee officiële wedstrijden gepland, in de tweede voorrondes van de Conference League. FK Decic (Montenegro) of FC Drita (Kosovo) is daarin de tegenstander.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws