Derksen is bikkelhard voor RTL7 na Champions League-uitzending: 'Leek nergens op'

Derksen is bikkelhard voor RTL7 na Champions League-uitzending: 'Leek nergens op'

Gepubliceerd: donderdag 16 september 2021 om 19:35do 16-09-2021 om 19:35

Laatste update: donderdag 16 september 2021 om 21:14do 16-09-2021 om 21:14

RTL7 is niet ongeschonden uit de eerste Champions League-wedstrijd gekomen. Humberto Tan presenteerde het samen met analisten Wesley Sneijder en Dirk Kuyt, maar na afloop is er kritiek. Johan Derksen is een van de criticasters.

De uitzending op RTL liep niet altijd even soepel en er is vooral kritiek over de invulling en inbreng van de analisten. "Het is niet gebruikelijk dat we iets over collega's zeggen, maar het leek nergens op", zegt Derksen bij Veronica, dat vorig seizoen de uitzendrechten voor de Champions League had.

"Humberto heeft geen kennis en Kuyt trapt open deuren in. Wesley probeert er nog iets van te maken. Daarvoor zagen we Ron Vlaar met Jan Boskamp, dat leek ook nergens op."

Wim Kieft vindt de reactie van Vlaar over de documentaire Força Koeman overdreven. "Ze stipten de zaak-Koeman aan. Vlaar ging helemaal mee in de emotie van Koeman, nadat de documentaire was gemaakt. Maar zo gaat het dus waarschijnlijk gewoon in de top. Je zit bij een grote club waar je altijd onder druk en spanning staat. Daar word je ook vorstelijk voor betaald. Als iemand weet dat het er zo aan toe gaat, is Koeman het wel."

"Ik zag aan zijn hoofd dat hij tegen Bayern München last had van stress. Hij had een rood hoofd, het zat hem ontzettend dwars", zegt Derksen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Lees meer over: Champions League

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws