Fraaie belangstelling voor Doekhi geclaimd: 'Hij staat op de lijst bij Napoli'

Fraaie belangstelling voor Doekhi geclaimd: 'Hij staat op de lijst bij Napoli'

02-07-2023 12:34
26

Danilho Doekhi kan rekenen op belangstelling van Napoli, zo beweert zijn zaakwaarnemer Seraino Dalgliesh. Volgens de agent van Wasserman hebben staat Doekhi ook op de lijst van een club uit de Bundesliga en Engeland.

Bij Union Berlin heeft Doekhi een sterk debuutseizoen achter de rug. Bij de Duitse club veroverde de stopper een basisplek, bereikte hij Champions League-voetbal en schakelde hij Ajax uit in de Europa League. Daardoor kan Doekhi mogelijk nu al een mooie transfer gaan maken. "Ik weet dat Doekhi op de lijst van Napoli lijst staat", vertelt zijn zaakwaarnemer Dalgliesh in gesprek met radiostation CRC.

"Er is ook één club in de Bundesliga die hem wil hebben, dat geldt ook voor Engeland", gaat de agent verder. "Als er een officieel bod binnenkomt, zullen we het onderzoeken. Met het openen van de transfermarkt gaan we concrete aanbiedingen bekijken."

Union pikte Doekhi vorig jaar transfervrij op bij Vitesse. In Berlijn heeft hij nu nog een contract tot medio 2025. Het is niet duidelijk op welke transfersom de nummer vier van Duitsland zal inzetten bij mogelijke onderhandelingen.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!