Ajax had zich ook gemeld, maar ik wilde per se naar Feyenoord toe. Ik ben blij

"Ajax had zich ook gemeld, maar ik wilde per se naar Feyenoord toe. Ik ben blij"

30-06-2017 12:31
96

Sofyan Amrabat bevestigt vrijdag na de afronding van zijn transfer dat ook Ajax voor hem in de markt was. De twintigjarige middenvelder, die overkomt van FC Utrecht, had echter vanaf minuut één zijn zinnen gezet op Feyenoord.

"Ajax had zich ook gemeld, maar ik wilde per se naar Feyenoord toe. Ik ben blij om hier te zijn", zegt Amrabat tegen RTV Rijnmond. In gesprek met het Algemeen Dagblad geeft hij meer tekst en uitleg. "Dat Ajax kwam, maakte voor mij geen enkel verschil. Ik wilde per se naar Feyenoord. Dit stadion, de Champions League, de mensen hier. Maar ook zonder Champions League was ik naar Feyenoord gegaan. Ik heb echt het idee dat ik hier zal passen."

"Dit was de beste stap, de manier van spelen van Feyenoord past bij mij? Beter dan bij Ajax? Martin van Geel heeft voor mij gevochten, maar ik denk dat iedereen blij is", vervolgt Amrabat. "Dit is een prachtige stap. Toen ik hier met Utrecht met 2-0 verloor, speelde er al iets. Maar niet concreet, dat werd het daarna. Mijn broer Nordin adviseerde mij ook deze stap te zetten. Ik ga vol gas geven bij deze club."

Lees ook: Feyenoord sluit deal met FC Utrecht en heeft Amrabat binnen