'Transfer Lozano naar Napoli 'hangt in de lucht', Valencia roert zich'

'Transfer Lozano naar Napoli 'hangt in de lucht', Valencia roert zich'

02-08-2019 08:19 Laatste update: 09:14
154

Een transfer van Hirving Lozano naar SSC Napoli 'hangt nog altijd in de lucht'. Dat meldt De Telegraaf. De PSV'er heeft met Valencia ook nog een optie uit Spanje. De Spaanse club 'roert zich op de achtergrond'.

Napoli en Lozano worden al maanden met elkaar in verband gebracht, maar het blijft onduidelijk hoe concreet de Italiaanse club nou daadwerkelijk is. De Serie A-club zou na de uitschakeling van PSV in de Champions League toch weer toe willen slaan in Eindhoven. De interesse in Lozano leek juist bekoeld. 

Wedden

Meer odds

Valencia werd in het Spaanse geruchtencircuit gelinkt aan Lozano. De Telegraaf weet dat ook Los Che geïnteresseerd zijn in de Mexicaan. 'Met die club hadden de Eindhovenaren onlangs beroerde ervaringen rond de (huur)transfer van Toni Lato', voegt de ochtendkrant daaraan toe.

Lozano streek twee seizoenen geleden neer in Eindhoven en liet met name in zijn debuutjaar een uitstekende indruk achter in Eindhoven. In beide seizoenen scoorde de aanvaller zeventien keer, maar in de tweede helft van vorig seizoen verkeerde hij niet in topvorm.