'Rashica (ex-Vitesse) staat mogelijk voor toptransfer naar Liverpool'

'Rashica (ex-Vitesse) staat mogelijk voor toptransfer naar Liverpool'

Gepubliceerd: dinsdag 18 februari 2020 om 19:57di 18-02-2020 om 19:57

Milot Rashica maakt na dit seizoen mogelijk een droomtransfer naar de Premier League. Jürgen Klopp hoopt de aanvaller uit Kosovo naar Liverpool te halen.

Dat melden BILD, Ruhr Nachrichten en Weser Kurier dinsdag. De 23-jarige Rashica maakte in januari 2018 voor zeven miljoen euro de transfer van Vitesse naar Werder Bremen en is in Duitsland een van de revelaties. Dat is opgevallen bij andere clubs, waaronder Liverpool. The Reds zouden Rashica al meerdere keren persoonlijk hebben bekeken. 

Werder-directeur Frank Baumann reageert tegenover BILD op de vermeende belangstelling van Liverpool in Rashica. "Natuurlijk zijn er geïnteresseerde clubs voor iemand als Rashica, maar tot dusver hebben we nog niet onderhandeld met een club. Het is niet zeker dat Milot ons in de zomer zal verlaten, maar ik kan het niet uitsluiten."

Volgens het lokale Weser Kurier heeft Liverpool een flink bedrag over voor Rashica, maar hoeveel is niet duidelijk. In het contract van de Kosovaar staat een vastgestelde afkoopsom van 38 miljoen euro, maar dan moet de speler wel naar Engeland, Spanje, Italië of Frankrijk verhuizen.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws