Almere met duidelijk doel richting  De Kuip: 'Voor die kleine kans moeten we gaan'

Almere met duidelijk doel richting De Kuip: 'Voor die kleine kans moeten we gaan'

27-08-2023 13:26
35

Almere City speelt zondag voor het eerst tegen een grote clubs, in De Kuip is Feyenoord de tegenstander. De ploeg van trainer Alex Pastoor weigert echter als een mak lammetje naar de slachtbank gebracht te worden. Volgens de coach trekt Almere strijdlustig richting Rotterdam.

"Ik hoop dat het spel en de uitslag jou gaan verrassen", vertelt Pastoor tegen de camera van ESPN. De interviewer vertelt de trainer dat hij een overwinning van Almere in de lijn der verwachting vindt liggen. "Dan is dat geen verrassing voor jou. Ik ga op dezelfde fiets zitten als jij. Het lijkt me nogal wiedes dat de kans dat je succes haalt in de vorm van punten, tegen deze clubs niet zo groot is als tegen andere clubs misschien."

Toch blijft Pastoor strijdlustig. "Het is aan ons nu om voor die kleine kans te gaan. Als we dat niet proberen, dan is de missie niet geslaagd in mijn inzicht. Ik vind dat je dan ook faalt. Als je het probeert en het mocht dan niet lukken, dan is het wat anders. Wij gaan gewoon voor dat kleine kansje." Almere City speelt om 14:30 uur de uitwedstrijd tegen de promovendus uit Almere.